Pretecho 3D/4D

Een 3/4D pretecho kan je kindje op een heel duidelijke manier in beeld brengen. Als je kindje zich goed laat zien dan kun je misschien al iets van jezelf of je partner herkennen.

De kwaliteit van de echobeelden is afhankelijk van de hoeveelheid vruchtwater,  de ligging van je kindje en soms van je BMI.

Indien je kiest voor een 3D/4D pretecho is het goed te weten dat de meest optimale termijn voor een pretecho ligt tussen 25 en 29 weken zwangerschap. Na 30 weken is je kindje al zo groot dat er minder ruimte is om hem of haar goed in beeld te krijgen. De kans op mooie echobeelden is erg klein. We raden je daarom af na de 30e week zwangerschap voor een 3/4D echo te kiezen. 

We zetten een aantal afbeeldingen/ filmpjes op een Echopunt USB stick zodat jullie die altijd kunnen terugkijken. 

Kosten 3D/4D pretecho (30 min)  € 117.50
Inclusief Echopunt USB stick

De echo dient na afloop te worden betaald via pin.
Bel voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 09.00 - 15.30 uur - 020 463 0661

De pretecho is geen medisch diagnostisch onderzoek, er wordt niet gezocht naar afwijkingen bij moeder of kind. Het Echopunt of de uitvoerend echoscopist kan niet aangesproken worden op achteraf gebleken afwijkingen.
Indien je al op de hoogte bent van (vermoedelijke) afwijking(en) dan dit graag voorafgaand aan de pretecho doorgeven aan de echoscopist.
Uitspraken die gedaan zijn tijdens of na de echo mogen op geen enkele wijze worden uitgelegd als medische beoordeling. De medische verantwoordelijkheid voor de zwangerschap blijft bij de behandelend verloskundige/ arts liggen.