Geslachtsbepaling 2D + Mini Ballon Box

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je bij het Echopunt een echo geslachtsbepaling laten doen. Een super spannend en opwindend moment natuurlijk. Een leuke manier om het geslacht te onthullen is met onze Mini Ballon Box. Deze box is kant-en-klaar, de ballon is opgeblazen en gevuld. Op een zelf gekozen moment prik je de mini ballon door met het prikkertje en de roze of blauwe confetti popt eruit.

De mini ballon box is ook superleuk om aanstaande broertjes, zusjes, opa’s, oma’s of andere familieleden te betrekken bij de onthulling. Een verrassing die een glimlach op het gezicht van je dierbaren zal toveren.
Van de echo geslachtsbepaling kunnen we een aantal foto’s meegeven op glossy papier of we zetten deze op een Echopunt USB stick.

Instructie: Open de Mini Box, laat de ballon zitten in het doosje en prik de ballon door. 
Let op: gebruik de Mini Ballon Box binnen 5 dagen na aankoop! 

 

Kosten geslachtsbepaling echo (15 min) + Mini Ballon Box € 65.00
USB stick Echopunt € 6.00

Extra Mini Ballon Box € 12.50/stuk

De echo dient na afloop betaald te worden via pin.
Bel voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 09:00 – 15:30 uur: 020 463 06 61.

Bij een geslachtsbepaling  kan er geen 100% zekerheid gegeven worden. Het Echopunt of de echoscopisten kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een eventuele onjuiste beoordeling van het geslacht.

De pretecho is geen medisch diagnostisch onderzoek, er  wordt niet gezocht naar afwijkingen bij moeder of kind. Het Echopunt of de uitvoerend echoscopist kan niet aangesproken worden op achteraf gebleken afwijkingen.  Indien je al op de hoogte bent van (vermoedelijke) afwijking(en) dan dit graag voorafgaand aan  de pretecho doorgeven aan de echoscopist. Uitspraken die gedaan zijn tijdens of na de echo mogen op geen enkele wijze worden uitgelegd als medische beoordeling. De medische verantwoordelijkheid voor de zwangerschap blijft bij de behandelend verloskundige/ arts liggen.