Bereikbaarheid

Het Echopunt is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 15:30 uur op nummer 020 4630661 en via info@verloskundecentrumoost.nl.

Maak gebruik van ons aanmeldingsformulier voor het maken van een echo afspraak bij het echopunt wanneer u nog geen echoscopisch onderzoek heeft gehad in uw huidige zwangerschap bij uw verloskundepraktijk of het echopunt. Indien u al voor een echoscopisch onderzoek bent geweest bij uw verloskundige praktijk of het Echopunt zijn uw gegevens al bekent bij ons en is het invullen van het aanmeldingsformulier niet nodig. Het aanmeldingsformulier kunt u vinden onder het kopje aanmelden.  Wanneer u de gevraagde gegevens van tevoren invult kunnen wij u sneller van dienst zijn aan de telefoon.
Indien uw gegevens al bekend zijn bij ons kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.
Een echo afspraak wordt altijd telefonisch gemaakt met één van onze praktijk assistenten. 
Voor andere vragen kunt u ons mailen.

Waar kunt u ons vinden?

Het echopunt is gevestigd in het Medisch Centrum Oost  aan de Tweede Oosterparkstraat 274-M te Amsterdam.
Wij zijn te bereiken met tram 1, 3 en 19 / bus 37 en 41. Indien u met de auto komt kunt u in de straat parkeren (betaald) maar de handigste manier om ons te bereiken is per fiets!