2D Geslachtsbepaling

Tijdens de 20 weken echo (SEO) wordt er altijd naar het geslacht van het kindje gekeken. Wil je graag eerder het geslacht van je kindje weten? Bij het Echopunt kun je vanaf 15 weken zwangerschap een echo laten maken om het geslacht te bepalen.

Je krijgt hiervan een aantal foto’s mee op glossy papier of we zetten deze op een Echopunt USB stick. Je kunt vooraf aan de echoscopist aangeven of je zelf het geslacht wilt weten of dat wij de uitslag in een envelop aan je meegeven.

Kosten 2D geslachtsbepaling echo (15 min)  € 50.00
USB stick Echopunt  € 5,00

De echo dient na afloop betaald te worden via pin. 

Bel voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 09:00 – 15:30 uur : 020 463 06 61. 

Bij een geslachtsbepaling  kan er geen 100% zekerheid gegeven worden. Het Echopunt of de echoscopisten kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een eventuele onjuiste beoordeling van het geslacht. 

De pretecho is geen medisch diagnostisch onderzoek, er  wordt niet gezocht naar afwijkingen bij moeder of kind. Het Echopunt of de uitvoerend echoscopist kan niet aangesproken worden op achteraf gebleken afwijkingen.  Indien je al op de hoogte bent van (vermoedelijke) afwijking(en) dan dit graag voorafgaand aan  de pretecho doorgeven aan de echoscopist. Uitspraken die gedaan zijn tijdens of na de echo mogen op geen enkele wijze worden uitgelegd als medische beoordeling. De medische verantwoordelijkheid voor de zwangerschap blijft bij de behandelend verloskundige/ arts liggen.